Kontakt os

Ring til 1 800 4HONORS (+1 800 446 6677) 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen for hotelreservationer, eller hvis du har spørgsmål. Klik på "Få support" herunder for internationale telefonnumre.

Få support

Hiltons forpligtelse til handicapvenlighed

Vi bestræber os på at levere en fremragende onlineoplevelse for alle vores gæster – det gælder også gæster med nedsat syn og hørelse og andre handicap.

For at sikre dette har Hilton forpligtet sig til at håndhæve overholdelsen af Level A-succeskriterierne i Website Content Accessibility Guidelines 2,0 (WCAG 2,0).

Vores websider er designet og udviklet på baggrund af disse retningslinjer. Vi tester vores websider for at sørge for, at de kan bruges af gæster, der anvender hjælpeteknologi.

Endvidere kan gæster lokalisere og reservere værelser med handicapvenlige funktioner via websiden.

• Der kan ses op til 23 handicapvenlige funktioner på hotellets webside
  • Værelsesbeskrivelser omfatter handicapvenlige funktioner
  • Søgefunktionen har filtreringsmuligheder, der kan sortere resultaterne efter handicapvenlige værelser

Send en e-mail til Web.Accessibility@Hilton.com, hvis du har spørgsmål eller ønsker at indberette et problem angående websidens handicapvenlighed.

Powered By OneLink