Skip reservation widget

Find a Hotel

Where are you going?

 
 

*Price Match Guarantee
Rooms Adults (18+) Children
Room 2:
Room 3:
Room 4:
Room 5:
Room 6:
Room 7:
Room 8:
Room 9:

| More Options Less Options
Special Rates

* ID required at check-in

Close
Find it 
Close Form

Contact us

Call 1-800-4HONORS (+1-800-446-6677) 24 hours a day, 7 days for hotel reservations or any questions you may have. For international telephone numbers, click 'Get Support' below.

Get Support

 

 

Hilton

Obavijest o privatnosti kandidata

Zadnja promjena: Travanj 2018

Hilton Worldwide Holdings Inc. i njegove izravne i neizravne podružnice („Hilton”, „mi”, „naše” ili „nas”) cijene ukazano povjerenje pojedinaca koji se prijavljuju na natječaj za posao u Hiltonu („vi” ili „Kandidat”) i predani su odgovornom upravljanju, upotrebi i zaštiti osobnih podataka. Ova Obavijest o Privatnosti Kandidata (ova „Obavijest”) odnosi se na sve podatke koje je Hilton prikupio kako bi obradio vašu prijavu za posao i uključuje vašu upotrebu naše web-stranice za karijere. Ova Obavijest objašnjava kako Hilton obrađuje osobne podatke koje prikupljamo kroz proces prijave za posao („osobni podaci”).

Osobni podaci koji su poslani ostalim Hilton web-stranicama bit će upotrijebljeni u skladu s našom Globalnom Izjavom o Privatnosti.

Web-stranicom Careers (Karijere) upravlja tvrtka Hilton, 7930 Jones Branch Drive, McLean, Virginia, USA 22102, radi podržavanja postupaka zapošljavanja u Hiltonu. Web-stranica Karijere nije namijenjena distribuciji ili upotrebi u nadležnosti ili državi gdje bi takva distribucija ili upotreba bili u suprotnosti s lokalnim zakonom ili propisom.

Tamo gdje lokalni zakoni nameću veće obaveze ili ograničenja za upotrebu osobnih podataka ili zahtijevaju da vam se pruže dodatne informacije, ova se Obavijest može dopuniti lokalnim pravilima ili postupcima koji su specifični za pojedino područje, državu ili entitet. Naročito, Dodatak A ove Obavijesti uključuje dodatne informacije primjenjive na Kandidate s prebivalištem u Europskom gospodarskom području i Švicarskoj (zajednički, „EEA”). Tamo gdje postoji dodatna suglasnost, savjetovanje ili druga prava u skladu s lokalnim zakonima, Hiltonova obrada osobnih podataka bit će podložna ostvarivanju tih prava.

Na nekim lokacijama u svijetu Hilton upravlja hotelskim objektima u ime vlasnika treće strane. U mnogim takvim objektima vlasnik Hotela (a ne Hilton) stvarni je poslodavac, a Hilton provodi selekcijski postupak kandidata i zapošljavanje u ime vlasnika. Razumijem i slažem se da se primjenom ove mrežne stranice mogu prijaviti za radno mjesto u tvrtki koja nije Hilton, a gdje Hilton služi kao stručnjak za zapošljavanje, ali neće biti moj poslodavac.

Ako prihvatite posao u Hiltonu ili kod vlasnika Hotela, smatrat ćete se „Članom tima” Hilton i posebna će obavijest kontrolirati našu upotrebu vaših osobnih podataka.

Vaš Pristanak

Pažljivo pročitajte ovu Obavijest i naznačite da prihvaćate naše prikupljanje, zadržavanje, upotrebu, prijenos i otkrivanje osobnih podataka kao što je opisano u ovoj Obavijesti klikom na „I Accept” („Prihvaćam”) gumb na kraju ove Obavijesti.

Vaši osobni podaci mogu se prenositi u države izvan vaše domicilne države, uključujući države u kojima se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše države.

Hilton održava zaštitne mjere za zaštitu vaših osobnih podataka. Ako ste rezident EEA, pogledajte Dodatak A za dodatne informacije.

Podaci koje dajete

Ova Obavijest obuhvaća sve osobne podatke koje šaljete da biste se prijavili ili tražili zaposlenje u Hiltonu, što može uključivati:

 • Podatke za prijavu i zaporku, za korisnike web-stranice Karijere;
 • Kako je kandidat saznao za posao?;
 • CV, životopis, molba;
 • Ime i kontaktne podatke (kao što su kućna adresa, telefonski broj, mobitel i adresa e-pošte);
 • Reference (ime, poslodavac, titula, u kakvom ste odnosu, e-pošta, telefon);
 • Odgovore na kvalifikacijska pitanja;
 • Preferencije oko zapošljavanja, spremnost za promjenu adrese, spremnost na putovanja, trenutačna plaća, željena plaća;
 • Prethodno (ili sadašnje) radno iskustvo (kao što su datum početka i završetka, poslodavac, odgovornosti)
 • Obrazovanje (kao što je razina obrazovanja, obrazovna ustanova, smjer)
 • Koji se certifikati posjeduju;
 • Samo-identifikacija (kao što je dob, spol, vjera, invaliditet, etnička pripadnost)

Hilton također može od kandidata u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj i ostalim sudskim nadležnostima EEA prikupljati sljedeće informacije:

 • Dokument tipa Radne dozvole
 • Ako je navedeni dokument viza / radna dozvola, navedite vrstu:
 • Broj
 • Država izdavanja
 • Mjesto izdavanja
 • Datum izdavanja
 • Rok valjanosti

Nije obavezno, ali možete dobrovoljno odlučiti pružiti nam ostale relevantne podatke kao dio vaše prijave. Nemojte slati sljedeće osjetljive podatke, osim ako to posebno ne zatražimo od vas kako bismo mogli udovoljiti svojim zakonskim obavezama i/ili internim pravilima koja se odnose na različitost i anti-diskriminaciju: seksualnu orijentaciju, rasu, etničku pripadnost, vjeru, politička i vjerska uvjerenja, invaliditet, bračni status, vjeroispovijest, nacionalnost, narodnost, boju i/ili dob.

Dobrovoljnim slanjem podataka o svojoj rasnoj ili etničkoj pripadnosti; fizičkom ili mentalnom zdravlju ili stanju; procjeni radnih mjesta ili obrazovnim bilješkama, počinjenim (ili navodno počinjenim) prekršajima ili povezanim postupcima; političkim stavovima ili uvjerenjima; vjerskim uvjerenjima; seksualnom životu; članstvu u sindikatu ili političkoj stranci, izričito ovlašćujete Hilton za primanje i obradu takvih podataka u svrhu obrade vaše prijave.

Sve informacije koje šaljete moraju biti istinite, potpune i nedvosmislene i morate imati zakonsko pravo na njihovo pružanje. U suprotnom, možemo odbiti vašu prijavu tijekom selekcijskog postupka ili može doći do disciplinskih mjera uključujući trenutačni otkaz u slučaju da ste već primljeni.

Ako nam namjeravate dati pojedinosti o referenci ili bilo kojoj trećoj strani u sklopu svog CV-a/životopisa, vaša je odgovornost pribaviti suglasnost te treće strane prije nego što nam dostavite njegove/njezine osobne podatke.

Dostavljanje osobnih podataka, uključujući i na web-stranici Karijere, dobrovoljno je. Imajte na umu da ako nam ne pružite dovoljno podataka, isto može dovesti do toga da Hilton ne uzme u obzir vašu molbu za posao.

Pravni temelji i Upotreba osobnih podataka

Podaci koje šaljete u svojoj prijavi na web-stranici Karijere pohranit će se u Sjedinjenim Državama (i u relevantnim nadležnostima ako se radno mjesto odnosi na jedan od naših povezanih entiteta izvan Sjedinjenih Država). Njih će prikupljati, upotrebljavati, prenositi i otkrivati zaposlenici, savjetnici i/ili pružatelji usluga tvrtke Hilton u svijetu za Hiltonove globalne poslove oko zapošljavanja i za povezane svrhe upravljanja i planiranja, uključujući, kako to dopušta lokalno pravo, sljedeće:

 • Obrada vaše prijave;
 • Procjena vaše sposobnosti i kvalificiranosti za posao;
 • Povremeno pružanje raspoloživih usluga na stranici Karijere;
 • Komunikacija s vama;
 • Sukladnost s primjenjivim zakonom ili propisom; i
 • Provođenje pozadinske provjere ako vam se ponudi posao.

Vaši osobni podaci bit će dodani u Hiltonovu međunarodnu bazu podataka kandidata i bit će upotrijebljeni u svrhu razmatranja je li vaš profil pogodan za ostala slobodna radna mjesta u Hiltonu. Ako odlučimo ponuditi vam posao, osobni podaci koje pošaljete mogu biti uključeni u naš sustav ljudskih resursa i upotrebljavaju se za upravljanje novim procesom zapošljavanja. Obrada vaših osobnih podataka u ove svrhe temelji se na vašem pristanku. Ako postanete Član tima, bilo koji osobni podatak koji pošaljete može postati dijelom vašeg dosjea Člana tima i može se iskoristiti za druge poslove u vezi sa zaposlenjem/radom i na drugi način u skladu s Obavijesti o privatnosti člana tima Hilton.

Do mjere u kojoj upotreba nije u skladu s predviđenim upotrebama u ovoj Obavijesti ili s njima nema nikakve veze, o tome ćemo vas obavijestiti u trenutku takve upotrebe.

Otkrivanje osobnih podataka

Osobne podatke o vama pregledat će članovi tima Hilton ili zastupnici koji imaju poslovnu potrebu pristupa takvim osobnim podacima, a mogu uključivati stručnjake za zapošljavanje, djelatnike ljudskih resursa, djelatnike tehničkih usluga i voditelje ili njihove predstavnike.

Osobne podatke o vama možemo dijeliti s odabranim pružateljima usluga ili savjetnicima koji djeluju u naše ime, kao što su treće strane koje pomažu Hiltonu u radu sa stranicom Karijere (uključujući (a) Taleo (sa sjedištem u 4140 Dublin Boulevard, Suite 400, Dublin, CA 94568 USA) koji pruža usluge poslužitelja web-stranice Karijere, i (b) SHL (sa sjedištem u 1 Atwell Place, Thames Ditton, Surrey, KT7 ONE UK) koji provodi procjene kandidata za posao). Te treće strane ugovorom se obavezuju na upotrebu odgovarajućih mjera za zaštitu tajnosti i sigurnosti osobnih podataka.

Hilton također može otkrivati osobne podatke o vama kako bi:

 1. Štitio zakonska prava, privatnost, sigurnost ili imovinu Hiltona ili članova njegovog tima, zastupnike, ugovaratelje, klijente ili javnost;
 1. Štitio sigurnost i osiguranje posjetitelja naše mrežne stranice ili ostalu imovinu;
 1. Štitio od krađe ili ilegalnih radnji ili u svrhu upravljanja rizikom;
 1. Odgovorio na upite ili zahtjeve zakonitih vlasti;
 1. Dopustio Hiltonu da nastavi s dostupnim pravnim sredstvima ili ograničio štetu koju možemo podnijeti;
 1. Primijenio Uvjete pružanja usluge naše mrežne stranice;
 1. Reagirao u izvanrednim situacijama;
 1. Bio u skladu sa zakonom ili pravnim procesima;
 1. Utjecao na licencu, prodaju ili prijenos poslovanja ili imovine (uključujući u vezi sa stečajnim ili sličnim postupcima); ili
 1. Upravljao akvizicijama, spajanjima ili reorganizacijama.

Zadržavanje osobnih podataka

Zadržavamo osobne podatke vezane uz kandidate koji se prijavljuju za posao unutar Sjedinjenih Država. Ako ste rezident EEA, zadržat ćemo vaše osobne podatke tri godine, a za to vrijeme vas možemo kontaktirati vezano uz otvorene natječaje za radna mjesta. Osobni podaci kandidata koji se prijavljuju za posao u ostalim dijelovima svijeta bit će zadržani u skladu s lokalnim zakonom. Ako ne postoji aktivnost u vezi s osobnim podacima, Hilton ih može ukloniti iz svoje baze podataka, podložno Hiltonovim obvezama i pravilima o zadržavanju podataka i svim primjenjivim zakonskim ili regulatornim obvezama ili vremenskim razdobljima dopuštenim lokalnim zakonima, u svrhu s obzirom na to jesu li vaše vještine pogodne za druge mogućnosti.

Imajte na umu da Hilton bilo kada može izbrisati vaše osobne podatke (uključujući vaš CV/životopis), bez razloga. Stoga sačuvajte svoju kopiju osobnih podataka koje ste nam predali.

assPive Prikupljanje podataka: Kolačići i slična tehnologija

Mi i naši pružatelji usluga možemo upotrebljavati „kolačiće” i slične tehnologije na stranici Karijere. Kolačići su podaci koje web-poslužitelj prenosi na računalo pojedinca u svrhe čuvanja podataka. Upotrebljavamo kolačiće i druge tehnologije kako bismo vam bolje pružali prilagođenije informacije i olakšali vaš stalni pristup i upotrebu naše web-stranice Karijere. Ako ne želite podatke prikupljene upotrebom kolačića, u većini preglednika postoji jednostavan postupak koji vam omogućuje automatsko odbacivanje kolačića, ili izbor odbacivanja ili prihvaćanja prijenosa određenog kolačića, ili kolačića s određene mrežne stranice, na vaše računalo. Međutim, ako odbijete Taleo kolačiće za upravljanje sesijama, web-stranica Karijere možda za vas neće ispravno funkcionirati.

Ako ste rezident EEA, prije postavljanja određenog kolačića ili slične tehnologije na vaše računalo trebamo dobiti vaš pristanak. Zasebno ćemo vas potaknuti na ovaj pristanak prije nego što pokušamo postaviti kolačić ili sličnu tehnologiju na vaše računalo.

Pristup, ispravak i brisanje

Ako se odlučite registrirati na stranici Karijere, možete pristupiti, pregledati i izmijeniti neke osobne podatke prikupljene i pohranjene o vama na stranici Karijere prijavom na tu stranicu i odabirom ažuriranja podataka o svom računu. Ažurirani profil upotrijebit će se kao zadani sljedeći put kada se prijavite za posao putem svog računa na mreži. Za izmjenu osobnih podataka koje ste nam već poslali za određeno radno mjesto ponovno pošaljite svoju prijavu kako biste ažurirali svoje osobne podatke povezane s prijavom za to radno mjesto. Preporučujemo da odmah ažurirate svoje osobne podatke ako se promijene ili su netočni. Na vaš zahtjev deaktivirat ćemo ili ukloniti vaše osobne podatke iz naših aktivnih baza podataka, iako se neke informacije mogu zadržati u skladu s dopuštenjem ili propisanim zakonom.

Ako imate pitanja ili dvojbi o tome kako inače obrađujemo osobne podatke, kontaktirajte nas putem donje poveznice e-pošte.

Kliknite ovdje za slanje e-pošte na DataProtectionOffice@hilton.com

Možete pristupiti, mijenjati ili se suprotstaviti upotrebi osobnih podataka kako to dopušta aktualni lokalni zakon. Kontaktirajte nas ako imate takav zahtjev na donju poveznicu e-pošte. Imajte na umu da se određeni osobni podaci mogu osloboditi takvih prava pristupa, ispravljanja ili prigovora u skladu s lokalnim zakonima o zaštiti podataka. Nadalje, ako ste rezident EEA, možete imati druga prava u vezi sa svojim osobnim podacima kao što je objašnjeno u Dodatku A.

Sigurnost web-stranice Karijere

Poduzimamo razumne mjere opreza radi čuvanja podataka koji se prenose između posjetitelja i stranice Karijere i osobnih podataka koji se čuvaju na našim poslužiteljima. Nažalost, nijedna metoda prijenosa ili pohrane podataka ne može biti 100 % sigurna. Ne šaljite osjetljive podatke putem e-pošte. Vaša je isključiva odgovornost iskoristiti odgovarajuću razinu zaštite kada god komunicirate s nama.

Ako imate razloga vjerovati da vaša interakcija s nama više nije sigurna (npr. smatrate da je sigurnost bilo kojeg računa koji imate kod nas ugrožena), odmah nas morate obavijestiti o problemu preko donje poveznice.

Kliknite ovdje za slanje e-pošte na ISC@hilton.com

Hilton se ovime odriče odgovornosti za sebe i svoje pridružene tvrtke i izvođače za bilo koje od vaših podataka poslanih na našu web-stranicu Karijere koji su izgubljeni, zloupotrijebljeni, kojima je ilegalno pristupljeno, koji su otkriveni, promijenjeni ili uništeni ili nisu u potpunosti i pravodobno isporučeni na našu stranicu Karijere.

Poveznice na druge mrežne stranice

Stranica Karijere može sadržavati poveznice na ostale mrežne stranice. Operateri ovih drugih stranica mogu prikupljati podatke o vama, putem kolačića ili ostalih tehnologija. Ako se povežete na drugu mrežnu stranicu, otići ćete sa stranice Karijere i ova Obavijest neće se primijeniti na vašu upotrebu i aktivnosti na tim drugim stranicama.

Ako dajete osobne podatke na nekoj drugoj stranici, vaša transakcija će se pojaviti na toj mrežnoj stranici (ne na stranici Hilton Karijere) i osobni podaci koje pružite prikupljat će se i kontrolirati prema politici privatnosti tog operatera mrežne stranice.

Poveznice na web-stranici Karijere na druge web-stranice pružaju se samo kao pogodnost, a uključivanje takvih veza ne podrazumijeva prihvaćanje povezane stranice. Potičemo vas da pročitate zakonsku obavijest objavljenu na ovim stranicama, uključujući njihove politike privatnosti. Nemamo nikakvu odgovornost ni obavezu prema vašim posjetima ili prikupljanju podataka ili upotrebi drugih web-stranica.

Zakon koji se primjenjuje na prijave za posao

Stranica Karijere vam omogućuje da iskoristite Hiltonovu centraliziranu globalnu funkciju zapošljavanja dok se prijavljujete za posao širom svijeta. Web-stranicom Karijere upravlja se iz Sjedinjenih Država. U skladu s time svi će se osobni podaci koje pošaljete na web-stranicu Karijere prikupljati u SAD-u i bit će podložni zakonima SAD-a. Međutim, ako dijelimo vaše osobne podatke s podružnicom koja se nalazi u drugoj državi svojstvu potencijalnog poslodavca (ili koja djeluje kao stručnjak za zapošljavanje za vlasnika Hotela), podružnica će obrađivati vaše osobne podatke u skladu s ovom obavijesti. Svako zapošljavanje ili druge odluke koje se odnose na zapošljavanje provodit će podružnica za zapošljavanje u skladu sa zakonima države u kojoj će se posao nalaziti. Nadalje, ako ste rezident EEA, pogledajte Dodatak A za dodatne informacije o Međunarodnom prijenosu podatka.

O djeci

Stranica Karijere nije namijenjena maloljetnim osobama mlađim od 15 godina ili zakonski određene dobi za rad (što god je veće) u bilo kojoj državi u kojoj poslujemo.

Izmjene Obavijesti

Zadržavamo pravo izmjene ove Obavijesti u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti kako bismo se bavili budućim razvojem Hiltona, stranice Karijere ili promjene u industriji ili pravnim trendovima. Objavit ćemo izmijenjenu Obavijest na web-stranici Karijere ili objaviti izmjenu na početnoj stranici stranice Karijere. Možete utvrditi kada je Obavijest izmijenjena na legendi „Posljednje ažuriranje” iznad ove obavijesti. Svaka promjena stupit će na snagu nakon objavljivanja revidirane Obavijesti na web-stranici Karijere. Nastavite li upotrebljavati web-stranicu Karijere nakon ovakvih promjena, smatrat će se da ste se složili s ovim promjenama. Ako se ne slažete s uvjetima ove Obavijesti, u cijelosti ili djelomično, ne morate nastaviti s upotrebom stranice Karijere.

Dodatne Odredbe za EEA kandidate

Pogledajte Dodatak A za dodatne odredbe koje se odnose na vas ako ste rezident EEA.